Henter...

Overenskomst­dækkede og bæredygtige kampagner

OK Forhold

For os er det en mærkesag, at arbejdstagere behandles ordentligt og at virksomheder støtter op om den danske aftalemodel. Vi ønsker at modvirke den udbredte sociale dumping indenfor den grafiske branche.

  • Vi har overenskomst med HK/Privat. Det er din garanti for, at vores medarbejdere behandles ordentligt.
  • Når vi køber ind på dine vegne, sørger vi for, at leverandørerne lever op til danske forhold.
  • Vi samarbejder med et overenskomstdækket trykkeri.
Bæredygtighed

Et grønnere miljø og et bedre klima er en mærkesag for os. Vi arbejder hen imod stadigt mindre miljøbelastende kampagner.

  • Vi benytter os af svanemærkede tryksager fra vores faste samarbejdspartner. Al papir i vores tryksager kommer fra bæredygtig skovproduktion i Skandinavien.
  • Vi har lavt energiforbrug i egen drift og udvælger samarbejdspartnere på baggrund af miljøansvar.
  • Hos Mærkesag udbetaler vi ikke udbytte uden også at give et bidrag til en humanitær organisation.

Vi har principper og ideer

Mærkesags politik for virksomhedens sociale ansvar (csr-politik)

Mærkesag er en virksomhed med klare holdninger, stærke værdier og sunde principper. Mærkesag tror på bæredygtighed i bredeste forstand. Virksomheden drives derfor efter princippet om klima- og miljørigtig produktion, indkøb og forbrug.

Ud over klima- og miljøspørgsmålet handler bæredygtig adfærd for Mærkesag også om, hvordan vi behandler vore medarbejdere og samarbejdspartnere. Vi lægger vægt på, at alle, vi arbejder sammen med, behandles korrekt og anstændigt, og at gældende regler og overenskomster holdes i de forhold, hvor vi er engagerede.

Mærkesag lægger vægt på at bidrage til fællesskabet. Vi betaler vores skat til det danske samfund med glæde. Ligesom vi søger at understøtte og hjælpe de, der arbejder for fællesskab, næstekærlighed og solidaritet.

Mærkesag har som princip, at vi ikke betaler udbytte til vore ejere uden, at vi samtidigt giver et bidrag til en humanitær organisation.

Mærkesag ønsker kort fortalt at give vort bidrag til en bedre og mere bæredygtig verden.

Lad os ringe dig op

Hvis du giver os dit nummer, så ringer vi dig op – helt uforpligtende – til en snak om hvordan Mærkesag kan være med til at tilrettelægge din overenskomstdækkede og bæredygtige kampagne.