Henter...

Mærkesag er et kampagne­bureau

Vi laver kampagner og grafisk design.

Og så tror vi på, at gode budskaber sælger flere billetter – simpelthen fordi de er gode.

Hos Mærkesag følger vi kampagnen fra start og helt til slut. Vi formulerer strategi, skærper budskaberne og definerer målgrupperne. Vi udarbejder et design. Vi eksekverer kampagnen. Vi evaluerer. Og det hele sker i tæt samarbejde med jer.

Vi står også til rådighed ved mindre grafiske opgaver.

Mærkesag er ikke noget almindeligt reklamebureau. Vi har særligt fokus på jer, der organiserer, agiterer og motiverer. Vi tilbyder noget til jer, der arbejder for at forandre folks hverdag.

Se mere om hvad vi konkret kan tilbyde:

Vi er Mærkesag

Vi har startet et kampagnebureau, fordi vi elsker politisk kommunikation, bedre information og agitation.

Sammen har vi mange års erfaring med kampagner, der kommunikerer klare budskaber og prikker til den herskende dagsorden.

Vi har tidligere lavet både hvervekampagner, politiske kampagner, valgkamp, informationsdesign og meget andet.

Rasmus Prehn
Rasmus Prehn
Partner

Rasmus Prehn er bureauets kommunikationsstrateg og tekstforfatter med mere end 20 års politisk kampagneerfaring.

Rasmus er oprindelig universitetsuddannet i samfundsfag og sociologi og har siddet adskillige år i Folketinget og før det i Aalborg Byråd. Rasmus er forfatter til adskillige kronikker, artikler og debatbogen „Frihed til Fællesskab“.

Rasmus' spidskompetence er målgruppeanalyse, strategiudvikling samt ikke mindst kreative, sjove og fængende tekster med holdbar og effektfuld argumentation.

Christian Made Hagelskjær
Partner/grafisk designer (direktør)
Christian Made Hagelskjær

Christian Made Hagelskjær er bureauets grafiske designer og kampagnestrateg. Han er uddannet grafisk designer fra UCN Design.

Christian har desuden mindst 10 års kampagnemæssig erfaring fra politisk arbejde i bagagen. Christian har stået bag kampagnestrategier og -design i forbindelse med flere valgkampe og oplysningskampagner.

Christians spidskompetence er eksekvering af æstetiske, kreative og opsigtsvækkende kampagner i annoncer, magasiner, plakater, film, webdesign og merchandise.

Lad os ringe dig op

Hvis du giver os dit nummer, så ringer vi dig op – helt uforpligtende – til en snak om hvordan Mærkesag kan være med til at tilrettelægge din kampagne.