Henter...

Kampagne for interesse­organisationers stærke mærkesager

Interesseorganisationer er sat i verden for at fremme nogle bestemte mærkesager. Vi er vant til at skære budskaber til, sætte argumenter på spidsen og levere fede og lækre kampagner.

Hos Mærkesag får I som forening hjælp til at få opmærksomhed omkring jeres budskab.

Vi er vant til at arbejde med organisationer, og kender sandsynligvis mange af jeres behov for kommunikation både internt og eksternt i organisationen.

Og ligesom jeres organisation er Mærkesag værdibaseret. Hos os får I kampagner, der er bæredygtige og lever op til danske standarder.

Mærkesag udvikler stærke kampagner til interesse­organisationer

For interesseorganisationer udvikler vi kampagner, der styrker jeres kommunikation og påvirker den politiske dagsorden. Her er tre eksempler på, hvad vi kan hjælpe jer med:

Flere medlemmer

Selvom jeres mærkesager er sympatiske, kommer medlemmerne ikke af sig selv. Det ved vi alt om.

Vi kan tilrettelægge kampagner, der skal hjælpe jer med at få flere nye medlemmer. Enten ved at støtte op om den organiserende indsats på gaden med tryksager og skarpe budskaber. Eller ved at sætte fokus på jeres mærkesager på sociale medier.

Vi sætter fokus på, hvad I står for, og hvor man kan gøre en forskel som medlem.

Flere medlemmer skaber aktivitet og større gennemslagskraft!

Bedre medlemskommunikation

Organisationer skal hele tiden sørge for at medlemmerne er glade og at de ved, hvilken forskel, deres medlemskab gør.

Vi hjælper jer med at tilrettelægge den bedste medlemskommunikation gennem events, sociale medier, website, nyhedsbreve, medlemsblad, årsmøder og ad mange andre kanaler.

Det vigtige er, at medlemskabet føles værdifuldt for jeres medlemmer.

Tilfredse medlemmer kræver skarp kommunikation.

Politiske kampagner

Når man vil forandre verden, er det nødvendigt at sætte dagsorden.

Vi er vant til at lave politiske kampagner og kan hjælpe jer med at skære budskaberne til, så de bliver let fordøjelige.

Mærkesag kan hjælpe jer med politiske kampagner, der skal påvirke en politisk dagsorden eller skabe folkelig opbakning omkring jeres mærkesag.

Sammen med jer sætter vi dagsorden.

En bæredygtig kampagne

Ligesom jer har vi et klart værdisæt. Vi ønsker at minimere vores miljø- og klimabelastning samt forbedre forholdene herhjemme og i udlandet. Læs mere

Lad os ringe dig op

Hvis du giver os dit nummer, så ringer vi dig op – helt uforpligtende – til en snak om hvordan Mærkesag kan være med til at tilrettelægge din kampagne.